Oldal kiválasztása

Hanna – Ez az a nap! 2016

Szerző: | jún 5, 2016

Kreatív tartalom – anyaggyűjtés

Hanna húgom az Arénában lépett fel, így készítettem néhány vágóképet. Mindegyik színpadra lépés rendkívűl fontos pillanat!

Szerintem minden zenésznek, énekesnek és együttesnek egyik legnehezebb dolga a kellő mennyiségű kreatív tartalom előállítása, begyűjtése, tárolása – és a megfelelő pillanatban történő felhasználása.

A videó felvételeken, Martin Smith-el zajló  beszélgetésen túl néhány fotót is lőttem a DSLR-el, ismerkedtem a Lightroom kezelésével, ezt lent láthatjátok. Közösségi médiás bejelentkezéshez viszonylag megfelelőek lettek.

Gyűjts minél több jó minőségű anyagot!

Szükség van a kreatív tartalomra, ezért zenészként, énekesként, eggyüttesként bátorítani szeretnélek, hogy mindig legyen a csapatodból minimum 2 személy, aki fotókat és videókat készít. Vagy külön dedikált fotós/videós.
És ne te legyél az – még akkor sem, ha személyes vlog-szerű bejelentkezést szeretnél frontemberként.
Az elkészült fotókat és videókat érdemes egy közös Google Drive-ba, Dropbox mappába egyből feltölteni rendezetten, később akár külsős vágónak/fotósnak jól jön a külön megosztható mappa – így akkor már nem is kell újra feltöltened, némi időt lehet vele spórolni.

Csatlakozz most!

Első magyar keresztény média & technikai csoport

Tájékozódnál?

Még több Friss bejegyzés, eset-tanulmány

Kérdésed van?

24 órán belül válaszolok.