Oldal kiválasztása

DOBNER ILLÉS (feat. DOBNER ÉVI) – JÖJJETEK

Szerző: | febr 17, 2014

Egy decemberi estén mutatta Dobner Illés a készülő lemezének borító terveit, meséltek az angliai kiköltözésről. Úgy éreztem, támogatni szeretném Illést és Évit, tudom milyen elköltözni másik kultúrába, messzi országba úgy, hogy nagyon távol egyszer majd visszajövök. Így szívesen ajánlottam fel Illésnek és Évinek, hogy adom azt amit én is úgy kaptam, és eddig is kamatoztathattam már.

2007-ban dolgozhattam először a Hillsong United koncerten backstage-ben, azóta egyre inkább inspirál és vonz ez a terület. Elveszni egy csapat árnyékában, hagyni hogy átüsse testem a hengerő, utazni és világot bejárni… kis részt tapasztaltam meg ebből, mikor bejártam az országot, Európát.

Néhány éve a Switchfoot néhány klippje nagyon eltalált, azóta szerettem volna ahhoz hasonló klippeket készíteni, de úgy éreztem, sosem sikerült igazán kirobbanót alkotnom a saját mércém, elvárásom alapján.

Illés és Évi közös dala ajándék. Nem rock’n roll, nem zúz, csak belenéz a szemembe, a szívembe, a lelkembe. Erre akkor jöttem rá, amikor a videóban 2:43-nál a kislány belenézett a kamerába.

Csatlakozz most!

Első magyar keresztény média & technikai csoport

Tájékozódnál?

Még több Friss bejegyzés, eset-tanulmány

Kérdésed van?

24 órán belül válaszolok.