Oldal kiválasztása

Christeens Tábor RRS, 2013

Szerző: | okt 10, 2013

Christeens Tábor RRS

Óriási műsor volt ennek a videónak a felvétele és vágása.
Egy nagyszerű táborban szenvedélyes fiatalok küzdöttek másokért. Vidám helyszínen, jó technikával, mosolygós fiatalokkal… Mindemellett az idei évben az RRS egy gyermekotthonért küzdött. Ha szívesen támogatnád az ügyet, írj a Christeens-nek a facebook-on vagy a honlapon!

Az RRS (Real Reality Show=Igazi valóság show) a Christeens egyik missziója.

Lényege, hogy minden tinédzser hozzátegyen valamit egy misszió működéséhez, az emberek megmentéséhez. Ezt úgy érjük el, hogy meghirdetjük: a nyári táborunkban lesz egy hatalmas akadálypálya, amin akkor vehet részt valaki, ha gyűjt olyan embereket, akik szponzorálják. Az akadálypálya teljesen ingyenes, de minden körben pontokat kapnak a tinédzserek. A szponzorok minden pont után fizetnek egy bizonyos összeget. A tábor után a táborozók begyűjtik tőlük azt a pénzt, amit a pontjaikért érdemeltek, aztán elküldik a Christeens számlaszámára.

Minden évben más-más misszió részére küldjük el a teljes összeget, amit a résztvevők gyűjtöttek. Így jutottak az Evangéliumi Pünkösdi Közösség missziói már több millió forintnyi támogatáshoz. De természetesen nem csak közösségen belüli missziókat támogattunk, hanem Erdélyi, Felvidéki magyarok felé irányuló egyéb missziókat.

Szóval jó móka ez egy délutánra a táborban, de annyira nem, hogy egész délután róják a köröket, ahhoz azért kell odaszánás, kitartás, és a társak a futásban!

Csatlakozz most!

Első magyar keresztény média & technikai csoport

Tájékozódnál?

Még több Friss bejegyzés, eset-tanulmány

Kérdésed van?

24 órán belül válaszolok.