Oldal kiválasztása

Jesus Culture 2011, Budapest

Szerző: | okt 6, 2011

Az októberi koncert az Ez Az A Nap rendezésében jött létre, tőlük kaptam lehetőséget, mint offical photo-s alkotni. Jesus Culture-ről szóló csapatleírás és tagok bemutatása itt olvasható.

Személyes vélemény, Jesus Culture

A csapat nagyon kedves! Nem kezdem el elemezni a koncertet, a zenéjüket és a hangképet, engem igazán a személyük érdekelt, hogyan állnak hozzá a dolgaikhoz, hogyan bánnak másokkal, stb… Mikor a Jesus Culture állt be a színpadon, próbálgattam a kamerát meg pár felvételt lőni, Ian McIntosh (keyboard) odaköszönt, kezet fogtunk, bemutatkozott, kérdezte mizujs, mit csinálok, beszélgettünk kb fél percet, aztán visszament a keyboardhoz csavargatni a potikat. Chris Quilala meg a végén áll helyt (Iannel egyetemben) a fotózni vágyók kedvéért. Hoztak egy rakás plakátot aláírni, közös fotókért álltak sorba a szerencsésebbek. Ott volt vagy 15 percig, és nem nagyon sietett.
A végén már egymással beszélgetett a stáb a backstage-ben, Chris megkérdezte a folyosón, “Anyone else?”. És mivel nem volt nagyon jelentkező, elindult az öltöző felé.

Mondtam neki hogy nagyon kedvesek voltak az emberekkel. Megállt, odalép hozzám, mondja igen, szeretik az embereket, szívesen szánnak rájuk időt, ez a legkevesebb a részükről. Aztán visszakérdezett hogy honnan jöttem, beszéltünk pár általánosabb témáról, aztán tényleg elvonult. De csak pár percre, mert megjött a pizza, és éhesek voltak : )

Brandon Aaronson (bass) már papucsba, rövidgatyás verzióban gyerkőcével jött ki… Nagyon lazák, kedvesek voltak, és nagyon fáradtak! : ) Bújocskáztak a gyerekeikkel az asztal alatt, fotózták egymást, pihentek, neteztek a mobilon, mint a normális arcok. Komolyan mondom, voltak annyira jó arcok mint a Delirious? csapata. Delirious?-ék már a legelős budapesti alkalommal is barátságosak voltak, köszöntek mindenkinek, ellentétben Kirk Franklinnel, aki nagyon vigyáz(tat)ott magára, és a Hillsong United körül is volt egy pici elérhetetlenségi misztikum…

Összességében élveztem az egész délutános/estés forgatás de felfoghatatlan mekkora nagy ez az aréna. Annyi sok helyszínen zajlottak az események hogy komolyan meg kellett terveznem melyik szünetben hova megyek vagy a koncert melyik részéről megyek el letölteni a kártyákat. Éljen a 7 órányi videózás : )
A videó standby képét Sebestyén Gábor fotózta be.

Csatlakozz most!

Első magyar keresztény média & technikai csoport

Tájékozódnál?

Még több Friss bejegyzés, eset-tanulmány

Kérdésed van?

24 órán belül válaszolok.