Oldal kiválasztása

Július / DPT / Jonny / Utazós videó

Szerző: | aug 22, 2011

Hogyan készítsünk utazós videót?

Ismerősek azok a pillanatok, mikor kocsival hajtok, szól egy zene, és úgy érzem magam, mintha ez egy film is lehetne…

Mindig is tetszettek az olyan utazós videók, melyek kisebb-nagyobb baráti társaság néhány napját mutatták be. Vágytam egy olyan videóra, amiben én is benne vagyok – de sosem volt senki, aki leforgassa 😀
2011 nyarán, kinézett egy viszonylag hosszabb kirándulás a barátokkal, pár nappal Peti érkezése előtt beugrott ez az ötletem.

Indulás előtt csak a kadarkúti ifitábor és egy budapesti legénybúcsú volt biztos helyszín ügyileg, a program és a kettő között „mi fog történni” spontán meglepetés. Az azonban biztos volt, hogy nagyon sok kedves barátommal fogok találkozni, és lesz esemény bőven.

A legjobb az egészben, hogy Petinek is tetszett az ötlet, így a telefonjainkon csináltunk helyet, és nekiláttunk.

Engem nagyon feszélyezett az egész helyzet az elején – olyan furcsán jött ki, hogy magamat videózom, mindig mást szoktam videózni. Egyébként később már nem volt erőltetve a videózás, amikor Petinek vagy nekem eszembe jutott, hogy felvegyünk egy vicces vagy emlékezetes pillanatot – és volt hely a telefonon, akkor videóztuk azt, amit éppen csináltunk. A telefonokon viszonylag kevés hely volt, szóval minden este mentenünk kellett : )

Szeretem a barátaimat, és a barátaim barátait.

A videó extra különlegessége, hogy nem csak együtt forgattuk de közösen is vágtuk az utazós videót, szóval most nagyon koprodukció volt – és ismét sokat tanultam Petitől a videóvágás területén : )

Ha lájkoltad a bejegyzést, utána tessék megnézni DPT barátom véleményét eme témáról : )

Csatlakozz most!

Első magyar keresztény média & technikai csoport

Tájékozódnál?

Még több Friss bejegyzés, eset-tanulmány

Kérdésed van?

24 órán belül válaszolok.