KAPCSOLAT

Jonny

16 évesen rögzítettem és vágtam első saját videómat. Főként hangulatvideókat (backstage koncert, turné és studió videóblogok) forgattam, majd később néhány koncertre VJ vetítősként is hívtak. 24 évesen kikötlöztem Angliába, és fél éven át teljes idejű önkéntesként éltem mindennapjaimat a dinamikus Manchesteri !Audacious gyülekezet média irodájában. Mindeközben készítettem komplett CD grafikát, keresőoptimalizáltam weboldalakat.
Egyre több gyülekezetben tartok fél napos/napos előadásokat fiataloknak színpadképről, vetítésről, online kommunikációról, a gyülekezet megjelenéséről a közvetlen környezetében.

Személyesen leginkább az érdekel, hogyan lehet összekötni kreativitást-teológiát-Bibliát-hitet profibb módon a gyülekezetben. Hatások és ellenhatások, ami az először érkező embert éri már az ajtónyitás előtt – és utoljára távozás után.
Technikai eszközök, show, gyülekezet, kreativitás, emberközpontúság – egyensúly?

+++ Gitár, tollas, fallabda, futás, vitorlás, motor, síelés.

A weboldal és az “upzone brand” a munkáim publikálására készült 2007-ben, de azóta néhány blogbejegyzést is írok néha más témában.
Ha érdekel több, szívesen találkoznál velem vagy elhívnál bárhova, írj bátran egy levelet, szívesen utazom, ha ezzel segíthetek!

Neved

E-mailed

Telefon

Tárgy

Üzeneted

#hastag

Fotó
VJ vetítés
Videó
Web

LZ7, Lindz kiveszi a kamerát a kezemből

Go top