DOBNER ILLÉS (feat. DOBNER ÉVI) – JÖJJETEK

2014-02-17

Sötét volt már az égbolt, tán’ csillagok is fénylettek a távolban. Csipkés asztalterítő, szívből jövő kedves mosolyok, szeretet, és a decemberi kellemes családias este, ahol Illés mutatta készülő lemezének borító terveit. Úgy éreztem, támogatnom kell Illést és Évit, tudom milyen elköltözni másik kultúrába, messzi országba úgy, hogy nagyon távol egyszer majd visszajövök… Így szívesen ajánlottam fel Illésnek és Évinek, hogy adom azt amit én is csak úgy kaptam! Eszközre forrást, pici érzéket rögzíteni és egymásra illeszteni képeket videóban, élményt és hatást archiválni, visszaadni.

2007-ban dolgozhattam először a Hillsong United koncerten backstage-ben, azóta egyre inkább inspirál és vonz ez a terület. Elveszni egy csapat árnyékában, hagyni hogy átüsse testem a hengerő, utazni és világot bejárni… kis részt tapasztaltam meg ebből, mikor bejártam az országot, Európát. Néhány éve a Switchfoot néhány klippje nagyon eltalált, azóta szerettem volna ahhoz hasonló klippeket készíteni, de úgy éreztem, sosem sikerült igazán kirobbanót alkotnom a saját mércém, elvárásom alapján…

Illés és Évi közös dala ajándék. Nem rock’n roll, nem zúz, csak belenéz a szemembe, a szívembe, a lelkembe.
Köszönöm a zenét Illés és Évi, ami dallamában odasuhan lelkemhez, szövegében átölel, szépsége magával emel! Köszönöm, hogy Feketén és Fehéren rajzolhattam a képek sokaságát, hogy ezt alkothattam Nektek és mindenkinek!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top