CHRISTEENS RRS 2013

2013-10-10

Nagyon élveztem ennek a videónak a felvételeit és vágását. Egy nagyszerű táborban szenvedélyes fiatalok küzdöttek másokért. Vidám helyszínen, jó technikával, mosolygós fiatalokkal… Mindemellett az idei évben az RRS egy gyermekotthonért küzdött – bővebben itt olvashatsz róluk. Ha szívesen támogatnád az ügyet, írj a Christeens-nek a fészen vagy a honlapon!

Christeens TV 2013, vblog2 RRS from Upzone Productions on Vimeo.

Az RRS (Real Reality Show=Igazi valóság show) a Christeens egyik missziója.
Lényege, hogy minden tinédzser hozzátegyen valamit egy misszió működéséhez, az emberek megmentéséhez. Ezt úgy érjük el, hogy meghirdetjük: a nyári táborunkban lesz egy hatalmas akadálypálya, amin akkor vehet részt valaki, ha gyűjt olyan embereket, akik szponzorálják. Az akadálypálya teljesen ingyenes, de minden körben pontokat kapnak a tinédzserek. A szponzorok minden pont után fizetnek egy bizonyos összeget. A tábor után a táborozók begyűjtik tőlük azt a pénzt, amit a pontjaikért érdemeltek, aztán elküldik a Christeens számlaszámára.

Minden évben más-más misszió részére küldjük el a teljes összeget, amit a résztvevők gyűjtöttek. Így jutottak az Evangéliumi Pünkösdi Közösség missziói már több millió forintnyi támogatáshoz. De természetesen nem csak közösségen belüli missziókat támogattunk, hanem Erdélyi, Felvidéki magyarok felé irányuló egyéb missziókat.

Szóval jó móka ez egy délutánra a táborban, de annyira nem, hogy egész délután róják a köröket, ahhoz azért kell odaszánás, kitartás, meg a többiek!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top