Technikai újraélesztés

2012-09-15

Minden tábor nulladik napja esemény teljes, sok váratlan helyzet mely megoldást kíván. Több fajta is előfordul, de idén olyan történt amire 6 éve nem volt példa; megszűnt működni a 6 éves Toshiba laptopom! 6 táboron át kiszolgált, ezernyi kilométeren át velem tartott országhatárokon át, kapott hideget, meleget, port, esőt, ütéseket, de sosem kapott pihenési időt tőlem – jellemzően 0/24 zúgott, alig kapcsoltam ki.berryjam.ru

Most viszont valamilyen oknál fogva ki kellett kapcsolnom a gépem (talán az újdonsült WiFi hálózat nem volt kedves internetet szolgáltatni), és ezután már nem volt hajlandó bekapcsolni. Még egyszer megengedte hogy csökkentett módban elinduljak és lementsek pár fontosabb dokumentumot, majd már azt sem. Nálam nagyobb szakik sem tudták megműteni délután, nem volt hajlandó semedidg sem eljutni. A merevlemezt kivettük, így pár dokumentum elérhető maradt, de a gépet szépen elcsomagoltam, további sorsa: ismeretlen.

A tábor ideje alatt többször is hiányzott, DPT barátom segített ki sajátjával. Eszembe jutott egy újabb hordozható masina megvétele, de nem kedvelem az elhamarkodott vásárlásokat, így gép nélkül maradtam.

Pár nappal hazaérkezésem után azon gondolkoztam, mi legyen.

Végül arra gondoltam, imádkozom a laptopért, egyebet nem tehetek. Nem volt hosszú, csak a hitem volt benne. Kérésem után visszapakoltam a merevlemezt laptopba, csavarok helyére, összeszerelés, és megnyomtam a bekapcsoló gombot.

Úgy gondolom, kisgyermekként örültem ennyire csodálkozva mikor kaptam valami újat, meglepetést. Bekapcsolt a gépem, és minden a helyén volt! Hát így : ) A mai napig hasít szorgosan a gép, nem pakoltam rajta újra semmit, csak fut.

Mellékes öröm, hogy pár héttel később volt egy nagyszerű akció egy almás boltban, így a jelzést figyelembe vettem, és bevásároltam egy újabb hordozható gépet. Ezzel már tudok 8-9 órán át jegyzetelni az előadásokon. És egy kábellel összekötve pár óra alatt teljesen azonos tartalmat, beállítást, mindent megkaptam hordozhatóan is az asztali gépemről. Csodálatos hetek voltak ezek augusztusban! : )

Isten képes helyrerakni egy laptopot is – ha kéred! : )

Watch Justice League vs. Teen Titans (2016) Full Movie Online Streaming Online and Download

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top