Investigate me

2012-08-22

Számát sem tudni mennyi alkalommal jártam már meg ezt az utat Kecel-Pest között. Az első utamat gondoltam a legizgalmasabbnak. Majd volt a leggyorsabb a legizgalmasabb. Néhány éve nem is sikerült teljesítenem, ott az életem pár napjára nem is emlékezem. Pedig csak egy egyszerű útról van szó – mi változott?

A körülmény, mely az életem, hozzáállásom, gondolkozásom, hitem, és még oly sok minden mást ölel fel. Néha valóban elrejt dolgokat, de most…

A legutóbbinál is a körülmény volt oly izgalmas! Számos alkalommal látogatott már meg Isten jelenléte miközben vezettem, de most nehezebben tartottam a kormány, és voltak elmosódott részek is. Most nem kaptam, hanem adtam. Örömömben, szándékosan öntöttem ki régóta dédelgetett, megkopott & lyukas homokozós vödröm a benne rejlő – gyermeki szemmel nézve – kincsekkel együtt. “Investigate me” – szól a kocsiban (Delirious? – Access:d: CD2 – Investigate me c. szám, 2002). Néhány perc után már dübörgött a kocsiban és hangosan kiáltom én is.

Dellirious? - Invectigate me

Majd néhány pillanat, és felszabadultan vezetek tovább – ám az elmúlt tizen-huszonpár’ perc élményének értéke felbecsülhetetlen! És mi következhet ezután?

: )

A legjobb! A legszerethetőbb állapot és érzés, amit mindenkinek kívánok! Mikor adom magam ahhoz hogy a Teremtőm megvizsgáljon, bizony ott jó dolgok történnek – békesség és nyugalom követi mindezt. Így megérkezni és néhány órát elidőzni Pesten – felemelő érzés! Őszintén, jókedvvel és szeretettel beszélgetni hűvös árnyékban, majd később – mintegy metaforikusan – a Jelenben… hjj de pazar dolog!

De itt most többről volt szó! Az egész délutánom, estém, hazautazásom valami mérhetetlenül nagy nyugodtságban és békességben történt! Körülmény, mely eszembe juttat kettő igét is (Példabeszédek 18,1 – meg az egész rész különösen az utolsó versekkel+++ Ézsaiás 55,6-13).

Investigate my life – and make me clean! Mert az én utaim nem a Te utaid. De így is szeretek Veled együtt utazni! Megerősít, bátorít, tovább visz! Felemelő érzés hitben lépni/élni! Ez az igazi, valóságos élet, nem cserélném el másra!

Yeah! : )

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top