vidámpark \ Yamaha FZ N 6

2012-05-18

motorbike heart beat, motoros szívhangReTeks

Kicsi koromtól kezdve hozzá lettem szoktatva a nagyobb sebességhez autóval vagy motoron, már kétkereűn ültem mikor óvodás voltam, és képes voltam pizsamában papuccsal felülni apa gyorsaságijára – csak hogy vigyen még egy kört! : )

16 évesen megcsináltam az A korlátos jogsit hogy 18 évesen bármekkora motorra legyen jogosítványom. Ám mégis kocsi lett a téma, és 5 éve volt elárvult egy kósza “A” jelzés mely két keréken több száz lovas motort enged hajtani (amire rászerelnek még egy 20 literes tankot is – teljesen biztonságos 😀 ) De úgy tűnt, az adrenalin őrületet egy 50 köbcentis fűnyírón élem ki amit még ballagásom után vettem nyolcadikban… Ám április utolsó hétfőjén megváltozott minden!

Visegrádon túráztam néhány barátommal. Marci 1000-es Yamaha gyorsaságival tekert le, s én kipróbálásra elcsentem tőle. Csak néhány kanyart vettem be a Duna mentén rakpart és sziklák között, tényleg nem sokat. Visszafele egy erőteljesebb gázadáskor – mikor már a póló a nyakamban volt a menetszéltől – elhatároztam, kell egy ilyen játékszer nekem! : )

Néhány nap alatt körbehívtam az összes motor őrült barátom, unokatesóm, a sok vélemény, észrevétel, tipp és javaslat után körvonalazódott, egy nem túl idős, közepes kategóriájú sport-túra motort szeretnék venni mindenféle műanyag vacak borítás nélkül. Látni akarom a gépet, a motort, a csöveket, a 600 cm3-t, mindent! : ) Természetesen a második személynek is legyen kényelmes a helye rajta! Máté esküvője előtt 1 nappal 600km utazás és jó néhány motor kipróbálása utána Korival (unokatesóm) megláttunk egy vörös dögöt – egyből beleszerettem! A próbakör után úgy jöttem el, szeretném! Nem voltak álmatlan éjszakáim, így nyugodt szívvel hívtam fel hétfőn a tulajt – megveszem a motort. Szerdán hajnali 4kor már nagybátyámmal ültem egy kamionban amely Győr felé tartott, kirakodás után irány a motor! Papírmunka és a többi, fél2kor – 16 nappal az elhatározás után – egy saját motoron próbáltam kordában tartani 110 lovat. Így alakult hogy megvettem életem második motorját.

Még mindig felfoghatatlan, nagyon örülök ennek a vasnak!!! : )))

Egy igazi vidámpark ez! Sosem szerettem igazán a gyorsaságot vidámparkban, a hullámvasutat mert kötött pályán haladt… Szükségem volt egy külön bejáratú vidámparkra ami nem kötött : ) Így lett négy kerékből hat. Az én vidámparkom.

…szóval, keceli, kiskőrösi és soltvadkerti motorosok, jöhetnek az akciók?!

kék audi A4 2.0 TDI + yamaha fzn 600 fazer, 2004 bordó

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top