3 éve már…

2012-03-09

3 éve történt…

Baleset 3 éve (M5, szeged felé, hajnalban)

A baleset óta még több minden. Leírni nem tudom, csak felfogni, megérteni, élni a lehetőséggel. Lehetőségekkel, melyek nap mint nap kerülnek elém… hmm, errről írok a következőben : )

5 hozzászólás

 1. Comment by DPT

  DPT Reply 2012-03-11 at 23:39

  Emlékszem erre a napra. Zokogtam mint egy hülyegyerek.

 2. Comment by Tiverina

  Tiverina Reply 2012-03-12 at 11:01

  Én is… :/

 3. Comment by S-Jonny

  S-Jonny Reply 2012-03-12 at 14:52

  Én is világosan emlékszem arra a napra, éppen suliba voltam, dolgozatot írtam éppen, telefon csörög, Apa, tudtam, hogy ezt most fel kell vennem, ok nélkül nem szokót suliban hívni! Felveszem, mondja mi történt, kész, eltört minden, tolat, lerakom, elkezdtem sírni, mint egy óvodás, kirohantam az óráról, nem tudtam meg szollal-ni se, csak sírtam és sírtam. Tanár se szolt, egy szót se, látta, hogy nagy a baj! Kocsiba ültem, felvettem apukámat, kórházig parkett, Kiló 80, mentem végig, az 1.6 sima szívó dízellel, szegény előtte se utána se kapót olyan kiképzést, mint akkor, de tettet szépen a dolgát! Mikor oda értünk, még szüleid nem voltak ott! Emlékeszem bementünk az orvoshoz, hát nem túlbiztató szavakat mondót, apukám még oda is adta az orvosnak saját Bibliáját, (nagyon nagy megtiszteltetés számomra, soha senkitől nem kaptam még ilyet becses ajándékot mondta, de nem ígérhetek semmi jót!) Azt mondta, hogy ide természetfeletti csodára van szükség! Ekkor még nem tudtuk, hogy mi lesz a kimenetele. Szüleid közbe megjöttek. Emlékszem, hogy előre engedtek minket (Zárt osztály) hogy Apukám imádkozón Érted s hogy megkenjen olajjal! (Óriási megtiszteltetés volt számunkra! Mikor beléptünk a kórterembe egyszerűen szinte alig ismertelek fel, megrendülten álltam az ágyad mellet, teljesen magam alatt voltam! De a szívem mélyén hitem, és bíztam, hogy az Úr mindenek felett áll, és nincs számára lehetetlen! Ö képes helyreállítani, meggyógyítani, visszahozni!

  Ö Megtette, dicsőség ezért az Úrnak!!!

  Nagyon hálás vagyok az Úrnak Érted, pótolhatatlan ember vagy! 😉

  Isten éltessen sokáig! 🙂

  J

 4. Comment by Hanna

  Hanna Reply 2012-03-21 at 22:26

  Pont ma jutott eszembe, gondoltam végig a történteket. A képek még mindig felkavarják az akkori érzéseimet…örülök, hogy velünk maradtál. NAGYON! 🙂

  Egyébként: nem akarunk venni egy bordó puntót?? 😀

 5. Comment by V.E.

  V.E. Reply 2012-04-05 at 21:55

  Isten tudta, hogy szüksége van ennek a nemzedéknek még rád:):)

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top