ZH-Mc-Eső-Dugó-Koncert

2011-12-17

Az éjszaka még beadandót gyártottam, néhány órás alvás után sikeresen ébresztett fel 2 telefon 8 ébresztése 5 percen belül. Reggeli ZH 20 perccel később kezdődött így lemaradtam egy másik pótZH-ról. Mindegy is, választható tárgy volt : ) Fel a másodikra, tanulás délutánra. 30 perc múlva Dunaújban autózunk egy meki felé. Másnak még rosszabbul sikerült másik 2 ZH-ja, és ő is lemaradt egyről, kibukott… Mondtam csapassunk el valamerre, jobb lesz talán…

Nemrég reggeliztem így csak a cappucio kellett, mert még hosszú lesz ez a nap… Megbeszéltük, elbeszéltük, túl vagyunk rajta. Kissé megnyugodott, most már ő sem hagyta hogy lenyomja a fősulis történet és a necces ZártHelyi.

Délutánra vissza, és nem hallottam kedves híreket a tanárról akivel ZH-t írtam volna. De velünk rendes volt, nem húzta fel magát, és a ZH is egész jól sikerült. Menet közben kiderült hogy nem kell szombat reggel írnom egy másik tárgyból, de ha már elterveztem akkor felmegyek Pestre a koncertre. Felfelé eső, de időben vagyok.

Pest Karácsonyi dugóVoltam.

Dugó van mindenhol, pedig direkt hallgattam a rádiót nem-e állnak sokan az M0-son. Mire bemondták a rádióban addigra már kivártam a fél órácskámat az első lehajtóig. Szép. Az egész városban állt a forgalom, nem tetszett. Ám sikeresen nem túráztattam magam ezen, lekötött a Kossuth rádióban elhangzott beszélgetés. Mire odaértem koncertre, 40 perces csúszásban voltam… Viszont jó volt ott lenni! Az este lelkülete és hangulata is kedvemre volt, több lettem tőle – úgy érzem. Láttam egy promócis videót is amit (sajnos azt kell mondjam a tapasztalatok alapján, hogy szokás szerint) nem tudtak teljesen jól lejátszani. De erről majd esetleg egy másik bejegyzésben, ez még gyerekcipőben jár úgy látom. Viszont találkoztam sok-sok ismerőssel kikkel már régen nem, hallottam egy nagyon nagyszerű bizonyságot hogyan lehet Szegedről feljutni Pestre gondoskodott módon stoppal : ) Jókat beszélgettünk, élveztem nagyon. Aztán még futotta egy kör mekizésre (bár egyik alkalommal sem szerettem volna ezt a helyet választani beülősre, nem tudtam a környéken semmi normálisat :/ ), nagyszerűt beszélgettünk bele az éjszakába. Mögöttem vízfüggöny, zautópálya’ rulz. Ennyi mára, ismét sikerült egy tartalmas napot eltöltenem : ) Nevek nélkül írtam, mert hosszú a lista akik belefértek ebbe a napba és nehogy kihagyjak bárkit is : )

Az említett videó, itt nem akad, nem szaggat! : )

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top