OFFLINE reklám

2011-12-04

Ma láttam a szentendrei Baptista Gyülekezet legújabb OFFLINE reklámfilmjét. Sosem voltam még ezen az Offline rendezvényen de nagy porverést kavar az internet – mikor van. 2010 év eleje óta található médiaanyag a party-król. Hogy milyen ne kérdezzétek, bozonyára élvezhető mert minden alkalommal sokan látogatnak el – ha másért nem, az ingyenes és sikeres fotósarokért! : ))) A Decemberi OFFLINE-ra készült egy rövidke promóciós videó, csak emiatt írom az újabb bejegyzést.

Az ötlet egész jó, szépen le lett másolva, nem volt túl hosszú, végignéztem, nem pörgettem bele, tetszett az ötlet, folytassátok tovább srácok! Különösen azért jó mert forgatott videóról van szó, nem csak egy kimásolgatott videók zenére összevágott valamilye látható. Forgassatok helyi arcokkal, ez adja meg az igazi ízét!

Van azért észrevételem is, de ezt csak azután miután megnézted a videót 😉

OFFLINE verzió – Never say no to OFFLINE
<param name="src" value="http://www.youtube-nocookie click here now.com/v/VCCV5d0lr2E?version=3&hl=hu_HU&hd=1″ />

Szubjektív gondolatok, de a hang nem túl fényes. A mostani HD kamerák örökös hátránya hogy minden irányból veszi a hangot (5.1, 6.1, 10.1…), csak onnan nem ahol történik valami. Ha már forgatásra adom a fejem, legalább egy külső mikrofont feldobok – lehetőség szerint puska-mikrofon beállítással. Így nem lesz ilyen tompás zajos a hang. Viszont nagyon jó hogy HD anyag készült, szeretem! : )

Azt tudni kell hogy az eredeti videóban teljesen hétköznapi szituációkban került elő a panda. Az offline verzióban az első helyszín nekem kicsit zavaros, inkább valami paródia féle a hajpánt meg azok a kacsák 😀 A második jelenet sokkal inkább életszerűbb, én vártam hogy a laptop is lekerül a földre. Bár nyilvánvalóan nem nagyon bírja el a költségvetés : ) Azért az  vicces lett volna ha így a végén lehajtja a kijelzőt szépen. Mint az eredetiben a szakácsnál mikor beletenyerel a lisztbe 🙂

A végén meg Kata rábök az eseményél hogy ott lesz, jóféle regisztrációs felbújtás. Csak a “csatlakozom” gomb alatt először Bogi Réti-t ajánlja fel a fész, másik képnél már Flóra Lora Almási-t jelölhetjük ismerősnek. Csak apróság, de közeli képen szemet szúr.

Gondolkoztam hogy mi lett volna még viccesebb vagy meglepőbb. Mondjuk az, ha tényleges élethelyzeteket generálunk. Kinek szól ez? Keresztény fiataloknak. Akkor menjünk el egy ifire, ahol épp reklámozzák, összesúgnak ketten, egyik nem akar menni erre ott az ifi közepén megjelenik ez a mikulás fazon 😀 Vagy dics.próba közepén felmerül a téma, nem megy a gitáros, megjön a fazon, kiveszi a kezéből a gitárt és lezúzza majd visszaadja : ) Vaterán lehet kapni pár ezresért ilyen célra gitárt vagy az aluljárókban is : )

Utólagos ötletelések, csak eszembe jutottak gondoltam megírom, úgy is régen volt már Média megmondó-s bejegyzésem. Nekem tetszett a mókázós videó, kellenek az ilyenek! Szóval várom a következő Offline-t videóstúl! Annak ellenére hogy a távolság miatt nem valószínű a jelenlétem : )

update: most kaptam az információt hogy a fenti videót rögtönzés/improvizáció volt, néhány óra alatt dobták össze a srácok. Mondjuk erre rájöhettem volna a télapó install szakállából is… : )

ORIGINAL verzió – Never say no to panda!

2 hozzászólás

  1. Comment by hajnalcsillag

    hajnalcsillag Reply 2011-12-04 at 23:24

    én sem voltam még OFFLINE esten, de mindig megnézem a videóikat és jó kedvre derítenek, sokat nevetek rajtuk! 😀 szerintem ötletesek és bárki figyelmét felkeltik vele, szóval hajrá továbbra is! 🙂

  2. Comment by Lolo

    Lolo Reply 2012-03-07 at 00:11

    Én még sosem voltam csak hallottam róla. Mi az az offline? 🙂

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top