Jesus Culture video Budapest, 2011 – PART 1

2011-10-06

Apró videós szösszenet a csapatról a hivatalos infókon túl (csapatról, tagokról itt)…

 A videó elérhető HD miniőségben itt

A csapat nagyon kedves! Nem kezdem el elemezni a koncertet, a zenéjüket és a hangképet, engem igazán a személyük érdekelt, hogyan állnak hozzá a dolgaikhoz, hogyan bánnak másokkal, stb… Mikor a JC állt be a színpadon, próbálgattam a kamerát meg pár felvételt lőni, Ian McIntosh (keyboard) odaköszönt, kezet fogtunk, bemutatkozott, kérdezte mizujs, mit csinálok, beszélgettünk kb fél percet, aztán visszament a keyboardhoz csavargatni a potikat. Chris Quilala meg a végén áll helyt (Iannel egyetemben) a fotózni vágyók kedvéért. Hoztak egy rakás plakátot aláírni, közös fotókért álltak sorba a szerencsésebbek. Ott volt vagy 10 percig, és nem nagyon sietett. A végén már egymással beszélgetett a stáb a backstage-ben, Chris megkérdezte a folyosón, “Anyone else?”. És mivel nem volt nagyon jelentkező, elindult az öltöző felé. Mondtam neki hogy nagyon kedvesek voltak az emberekkel. Megállt, odalép hozzám, mondja igen, szeretik az embereket, szívesen szánnak rájuk időt, ez a legkevesebb a részükről. Aztán visszakérdezett hogy honnan jöttem, beszéltünk pár általánosabb témáról, aztán tényleg elvonult. De csak pár percre, mert megjött a pizza, és éhesek voltak : )
Brandon Aaronson (bass) már papucsba, rövidgatyás verzióban gyerkőcével  jött ki… Nagyon lazák, kedvesek voltak, és nagyon fáradtak! : ) Bújocskáztak a gyerekeikkel az asztal alatt, fotózták egymást, pihentek, neteztek a mobilon, mint a normális arcok. Komolyan mondom, voltak annyira jó arcok mint a Delirious? csapata. Delirious?-ék voltak mindig barátságosak, köszöntek mindenkinek. ellentétben Kirk Franklinnel, aki nagyon vigyáz(tat)ott magára, és a Hillsong United körül is volt egy pici elérhetetlenségi misztikum…

A koncert az Ez Az A Nap rendezésében jött létre, tőlük kaptam lehetőséget  mint offical photo-s alkotni. A nap többi koncertjeiről, esetleg egy élőhangos JC koncert videót később készítek.

A videó lüktetése egyébként reprezentálja azt, ahogy éreztem az egész este lüktetését...Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

További videók: PART1  jesus culture | PART2 live records | PART3 backstage moments

If you like it…

4 hozzászólás

 1. Comment by hajnalcsillag

  hajnalcsillag Reply 2011-10-06 at 19:32

  nagyszerű lett mind mindig! 🙂 gratulálok és köszönjük!
  A linkelt írásokat én alkottam, és a 100. lájkolom is én voltam *büszkeség*. Várom a további felvételeket! 🙂

 2. Comment by Szindy

  Szindy Reply 2011-10-07 at 15:01

  Megkaphatnam a videot,fontos lenne 😀
  Nagyon jo alkalom volt,Istennek hala !

  • Comment by upzone admin

   upzone admin Reply 2011-10-16 at 23:04

   Szia Szindy. Sajnos nem tudom odaadni Neked a videót, jelenleg nem elérhető letölthető verzióban több ok miatt is. Örülök hogy tetszik a videó, ide bármikor ellátogathatsz hogy megnézd újra! ; )

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top