Főműsoridő

2011-05-04

A mai nap beszéltem telefonon az egyik kereskedelmi TV főszerkesztőjével. Reklámlehetőséget ajánlott a következő hét keddjén induló új társkereső műsorjához. Még bent van a főszereplő egy másik reality show-ban, de bizonyára bent jobb, mint kint, szóval mire kijut ebből, már menne is egy másikba! : )

A reklám lehetőség főműsoridőben (19.30-20.30) állt fent. Ekkor nézik legtöbben azt a villodzó dobozt, papa-mama-gyerekek. Becslések szerint kb 1.200.000-1.300.000 ember nézi a műsort a leggyengébb (12) korhatárral besorolt időben. A telefonbeszélgetés alatt kettő kulcsmondat hangzott el, ami alapján elsődlegesen nemleges választ fogok adni holnap reggel;

“- Beküldünk  műsorba 10 tuti jó csajt! Képzelheted, mit fognak ezek ott leművelni… mindenki nézni fogja!”

“- Ennyi pénzért ez nagyon ajándék! Ezt meg kell lépni, 20 adásnap, május 31-ig. Ha be akartok futni, itt a nagy lehetőség. Ezután csak élvezni kell a sikert, lubickolni benne!”

Lehet, mások ezt megeszik, és szakmailag sem rosz lehetőség mutogatni egy márkát, de nálam ez nem működik. Három ok miatt is; 1. Munka nélkül nincs (tartós) siker! 2. Az időmet én osztom be! (Olyan nincs, hogy ezután csak élvezni kell bármit is…) 3. A pénzemet is én osztom be és költöm el. Last minute X milliókat nem költök, főleg, hogy nem is az enyém…

Egyébiránt elég jól jellemzi a mostani kertévéket a főműsoridős adások témájának meghatározása. Beküldeni a sok csajt meg kanos srácot, aztán usgyi… Kora este? Mikor egész család ezt nézi? Na nee!!! Ehhez nem adom magam! Elég nagy teher(?) a szülőnek elmagyarázni a 3-4 éves gyerkőcének, miért mondja a lisztes tomi a zenés bohóckodásban azt a lányoknak, hogy “Mizu?” Nem tetszik ez nekem. Nem fér össze az erkölcsi morálommal, lelkiismeretemmel.

Mikeás könyve 1,7 “Minden bálványát megsemmisítem, mert paráznák béréből gyűjtötte azokat, paráznák bérévé lesznek ismét.”

Nem szeretnék támogatni egy olyan műsort, ami ide vezet (Hóseás 5,4)

Továbbá Apcsel 15,29Márk 7,21Példabeszédek 4,23


2 hozzászólás

  1. Comment by DPT

    DPT Reply 2011-05-05 at 21:41

    LIKE 😉

  2. Comment by Peethy

    Peethy Reply 2011-05-07 at 10:43

    A keresztények is nagy hévvel énekelgetik a Mizut, meg nézik a VV-t, mert az olyan vicces, meg amúgy is poén az egész, nem kell komolyan venni, ha meg szól nekik az ember, akkor meg “miért vagyok ennyire beszűkült?” Máskor meg a szellemi magasságokra, meg Isten akaratára hivatkoznak, bármit kérdezel tőlük. Hogy is van ez? Hiteltelenség a köbön.. és így várjuk az ébredést.

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top