Christeens Tinitábor 2011, Gödöllő + ImpactNow

2011-04-25

Már vagy 10 napja, hogy elkészült az idei Christeens tinitábor videója és én még semmit nem írtam róla. Betudható a kevés szabadidős gépezésemnek… Leírom a teljesebb történetet, hogy egy pici belepillantást lehessen kapni a történetről…

Február eleje felé hívott DPT, hogy megvan! Az ötlet! Úgy mondta, hogy tudtam, megvan minden, megvalósítható, és jobb lesz, mint az eddigiek. A téli ifinapokon volt itt, elmondta az ötletet, átbeszéltük. Aztán a következő hetekben utánajárt a technikai megvalósításban, szerzett emberket, eszközöket, termet. Nekem bevillant még egy ötletem, és úgy gondoltam, legyen egy “kísérő” promó is hozzá, ahol csinálunk pár riportot. Közbe felmentem Pestre, találkoztam DPT-vel, ahol eltöltöttünk egy nagyon tartalmas napot, beszélgettünk erről is. A végén beleépítettük az ötletet a filmbe. Kezdett kerek lenni. De rohant nagyon az idő… És ki legyen a lány, akit felébresztünk? Volt pár tippem, hogy ki lehetne. Valaki visszamondta, valakit nem támogattak benne, hogy szerepeljen. Közben már Olaszországban voltam, és már kintről telefonálgattam 2 tárgyalás között, meg este a hotelban recsegő vonallal. Szörnyű így leszervezni bármit is.

Christeens Tinitábor forgatás - Pintér Charlotte Lotti

Végül meglett a lány Lotti személyében. DPT közben intézte a helyszínt, arcokat, kelléket, sminkest, fotóst, én meg csak nyaggattam, hogy hogy állunk?”. Jól viselt : )

Szerdára összeállt minden, vittem a cuccokat, kivettünk egy kamerát, kimentünk a Hősök terére. Nem időztünk kint sokat, de mindegyik beszélgetés után kisebbfajta sokk ért minket, mennyire szükség van az evangéliumra. Sokkal több emberrel beszéltünk, mint akiket láthattok a promóban, és mindnek nagy szüksége volt az evangéliumra.

Aztán jött a műtermi rész. Miután sikeresen bejutottunk, megérkezett mindenki, kezdődött a felvétel. Nagyon nincs mit írnom erről, jó sokáig elhúzódott, hogy mindenféle anyagunk legyen mindenféle beállításból. Vettem fel pár backstage felvételt, Peti fel is tolta az egyiket;

Ezután jött, hogy melyik részt hova, meg hogy kell még zene. Itt jegyezném meg, hogy kocsiban utazva 2 óráig nyomkodva a következő track gombot, hogy most keresünk zenét, no ez nem a mókás dolgok közé tartozik! 😀 De jól elszórakázgattunk útban Ózd felé. És ezen a hétvégén már láttam is péntek este egy nagyszerű előnézetet a videóból. Közben egy másik szálon futott az animációs szál is. Kellett már, hogy a CT logó meg legyen csinálva rendesen, animálva, HD-ban, szépen. Peti talált rá embert, így párhuzamosan ez is futott. Megkaptuk az előnézeti képeket, meg az animot, picit csavartunk rajta, aztán mégegyszer, de a srác nagyon profi volt, és ráérzett, így a harmadik módosításra már olyat láttunk, ami dinamikus, rövid, vidám, és megmaradt a CT.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Christeens logóanimáció

Innentől kezdve már csak Peti hajtotta a dolgokat (eddig is nagyon keveset ügyködtem benne), néha telefonon egyeztettünk, de ahogy az elmúlt 3 évben, úgy most is Peti vállát nyomta jórészt az egész terhe, szervezése, megvalósítása. És ismét ügyes volt, de nagyon!!! Öröm benne lenni egy ilyen akcióban pár hónapig Petivel.

Christeens promó hang

Christeens Tinitábor promó videó fényelés

Narráció felvétel stúdióban, közben az elkészült vágás megy a fényelésre, hang megy Ótihoz megmunkálásra, aztán még el kell menni az animációért is, összetenni az egészet, még beletenni ezt-azt, és feltölteni. No hát így ennyi nagyon röviden az elmúlt 2 hónap. A képeket DPT és Zsolti blogjáról szedtem.

Nagyon örülök, hogy ennyi segítőkész ember van, akik segítettek DPT-nek, és így a Christeens-nek elkészíteni a videót. A szakmai tudásuk legjavát adták, mindenben.

Az üzenet szerintem valóságos, és tényleg kérdés, a megvalósításra pedig “védett” keretek között van lehetőség az idei Christeens tinitáborban Július 24-31 között.

De ez csak a bemelegítés, a java csak ezután jön… REGISZTRÁLJ Te is a táborba, és legyél részese nyáron valami nagyon jó és áldott dolgonak!!!

3 hozzászólás

 1. Comment by hajnalcsillag

  hajnalcsillag Reply 2011-04-25 at 16:52

  Nagyon király lett a videó, ügyesek vagytok! 🙂 Már több helyen láttam levetítve (Békés, 1 N4P) és egyre jobban tetszik. 😀 Nekem is felkeltette az érdeklődés, de a tinitáborból már kinőttem.. talán az Impact Now..! 🙂

  • Comment by upzone admin

   upzone admin Reply 2011-04-25 at 17:35

   Köszi szépen! : ) Remélem legalább az egyiken találkozunk, és többen teszünk többet! : )

 2. Comment by BBetti

  BBetti Reply 2011-04-26 at 21:06

  Nagyon jó lett a videó. Sztem a legjobb a témája, jól megfogtátok a lényeget. Gratula mindenkinek, aki ezen dolgozott. :)))

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top