RRS 2010 videó

2010-10-13

Elkészült az idei (2010) Christeens tábor RRS videója. Ebben csak a szerdai anyag van összevágva, mert ugye voltak leg-leg-leg kategóriák (legtöbb kőrt futott, legtöbb szponzort gyűjtötte, stb…), akik másnap egy sétahelikopterezésen vehettek részt. Megnézték a tábort felülről, a táborozók kirakták a CT betűit nekik, jó móka volt.

Az RRS (Real Reality Show=Igazi valóság show) a Christeens egyik missziója.
Lényege, hogy minden tinédzser hozzátegyen valamit egy misszió működéséhez, az emberek megmentéséhez. Ezt úgy érjük el, hogy meghirdetjük: a nyári táborunkban lesz egy hatalmas akadálypálya, amin akkor vehet részt valaki, ha gyűjt olyan embereket, akik szponzorálják. Az akadálypálya teljesen ingyenes, de minden körben pontokat kapnak a tinédzserek. A szponzorok minden pont után fizetnek egy bizonyos összeget. A tábor után a táborozók begyűjtik tőlük azt a pénzt, amit a pontjaikért érdemeltek, aztán elküldik a Christeens számlaszámára.

Minden évben más-más misszió részére küldjük el a teljes összeget, amit a résztvevők gyűjtöttek. Így jutottak az Evangéliumi Pünkösdi Közösség misssziói már több millió forintnyi támogatáshoz. De természetesen nem csak közösségen belüli missziókat támogattunk, hanem Erdélyi, Felvidéki magyarok felé irányuló egyéb missziókat.

Szóval jó móka ez egy délutánra a táborban, de annyira nem, hogy egész délután róják a köröket, ahhoz azért kell odaszánás, kitartás, meg a többiek!

Íme a videó:

Egy pörgősebb zeneszámot találtam hozzá, és elég nehéz volt úgy vágni a videót, hogy a bő 6 perc alatt végig fenntartsa a figyelmet. Talán a riportok alatt egy picit laposabbra sikerült a lendület, mint várható lett volna, de nem bánom benne ezt a részt sem. Szinte az összes jó vágóképet belesűrítettem, de azért maradt bőven fel nem használt, és vicces archív videó hanggal : )

Régebben ismerkedtem a gondolattal, hogy veszel egy fullHD felvételre képes fényképezőgépet, itt a táborban teszteltem is egy Canon 5D-t több helyzetben, a felvételeken is látható pár ilyen kép, de most egyelőre nincs szükség rá. Van 2db 5D is a CT közvetlen közelében, pár alkalommal kölcsön lehet kérni, ha használnánk valami CT-s rendezvényen.
A többi felvételt meg DPT és Krissz lőtték sima miniDV-re 16:9-ben, és hozták a nagyszerű vágóképeket, és Bence is remekelt a riporter szerepében. Bár nem tűnik fel, de egy tartalmasabb videóba kellenek a jó vágóképek + az is, hogy megszólaljanak a résztvevők, háttérzörejeket belepakolni, stb… így lesz kerek.

Jövőre nagyban? RRS 2011 – készülj!

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Go top