KIRK FRANKLIN BACKSTAGE VIDEÓ

2009-11-26

Fotó: Dudás ErnőElkészült! Úgy alakult, hogy lehetőséget kaptam A novemberi Kirk Franklin koncerten videózásra. Nem csak sajtótájékoztatóra, az egész estére! Nagyon örültem neki, ez nagy kiváltság és megtiszteltetés. Főleg, hogy fotósból is alig kaptak VIP Press kártyát, videós meg egyedüliként voltam… Köszönet az Ez Az a napnak érte!

2 videó is készült. Hosszabb verzió az egész estéről. Ismerős stílusban, kicsi készülődés, kicsi ez, kicsi az, 1-2 teljesebb dal, több rövidebb részlet. Azokat a részeket publikáltam, amelyek tetszettek. 103 perc nyersanyagból 23 perc került publikálásra. Ezek voltam szerintem a legfontosabbak, én ilyennek láttam.

Kikr nagyon nagy fazon! A sajtótájékoztatón közvetlen volt, és eléggé őszinte is. Aztán mikor később láttam, akkor is annak tűnt, ahogy viselkedett szituációkban. Johnny barátom feltett neki 2 kérdést sajtótájékoztatón, tetszett neki, végén mondta neki Viktor, hgy énekes, erre meghívta egy dal erejéig, hogy majd énekelni fog vele. Nem mondta, hogy milyen dalt, mikor, csak legyen készenlétben : ) Legjobb így felmenni színpadra, 2000 ember elé, és énekelni! : ) A táncosokat is találomra választotta ki, jól belenyúlt, mert Dish és Crisco is jól tolják ezt a műfajt, sok időt áldoznak a táncra…

Szóval készült 2 videó is az estéről;

A közönség inkább kíváncsi volt, mintsem tombolni jött. Kirk próbálta bevonni őket, lelkesíteni, kb 30-35 perc után éreztem azt, hogy aki mozdítható volt, az felvette a ritmust. Elég lassan tanulja meg a nép, hogy egy ilyen koncertet nem végigállni- és ülni kell, hanem végigbulizni! A pörgős részeket mindeféleképp! azért bátrak voltak a rendezők, meg Kirkék is, hogy elvállalták. Tekintve a lelkesedést (visszatapsolás előtt a fél lelátó kiürült), nem nagyon hívnék Toby Mac kategóriájú előadókat a közeljövőben. Még fel kell nőni annak a generációnak, akik ezeket a stílusú zenéket hallgatják orrvrézésig, elkezdenek dolgozni, és lesz pénzük elmenni hasonló koncertekre. De ha mégis jönne Toby, megyek! Ha szabad, akkor inkább videózni és tombolni! : )))

Fotó innen

2 hozzászólás

 1. Comment by Fish

  Fish Reply 2009-11-27 at 00:43

  Remélem az a rész it ott lapul a gépeden amikor épp DPT-nek nyilatkozom csudajó dolgokról 🙂

  Fish

 2. Comment by M J

  M J Reply 2009-11-29 at 23:45

  Nem kell a para, megvan az! : )
  Archív felvételek, de előkerülnek még azok! : )

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top